Loading...

Inleiding

Schoonmaken is een vak en als je professioneel aan de slag wilt, dan is een goede opleiding heel belangrijk. Work for People biedt de mogelijkheid om de Basisopleiding schoonmaak te volgen. Deze praktijkgerichte opleiding leert je alle basiskennis en –vaardigheden die een goede schoonmaakmedewerker moet bezitten, om zijn of haar vak goed uit te kunnen oefenen.

Opzet

De Basisopleiding schoonmaak is zeer praktijkgericht en duurt zes dagdelen van drie uur. Tijdens de opleiding worden verschillende methodes uitgelegd. Je krijgt o.a. uitleg over de algemene regels bij het schoonmaken, ergonomie, veilig en gezond werken, sanitair- en interieuronderhoud en werkvolgorde.

Opleidingsplaats

De Basisopleiding schoonmaak vindt plaats in Nuth.

Vooropleiding

De toelatingseisen voor onze Basisopleiding schoonmaak zijn laag. Hierdoor kan eigenlijk iedereen deelnemen. Er is alleen een opleiding op het niveau einde basisschool vereist. Dit betekent dat je Nederlands moet kunnen spreken en verstaan en dat je op een basaal niveau Nederlands moet kunnen lezen en schrijven.

Examen

De Basisopleiding schoonmaak wordt afgesloten met een praktijkexamen. Dit examen bestaat uit verschillende onderdelen en wordt getoetst aan de hand van de eindtermen van de RAS.

Kosten

De opleiding kost €399,- per deelnemer. Het lesmateriaal en het examen zijn hierbij inbegrepen.

Werkgever?

Dan kunt u in aanmerking komen voor een bijdrage in de opleidingskosten van uw werknemer(s).

Algemene voorwaarden

Meer informatie over het annuleren van opleidingen zijn te vinden in onze Algemene opleidingsvoorwaarden. Deze voorwaarden kun je hier downloaden.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldingsformulier.

Aanmelden