Sollicitatietraining Solliciteer Sterk

Over de sollicitatietraining

In een snel veranderende arbeidsmarkt is het belangrijk om over de juiste vaardigheden te beschikken om succesvol te solliciteren. In samenwerking met onze partner Veiligheidscentrum Limburg hebben we de sollicitatietraining Solliciteer Sterk ontwikkeld. Deze training is speciaal ontworpen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat maakt onze training bijzonder?

Complete training in één dagdeel

In slechts één dagdeel (drie uur) nemen we u en/of uw medewerker mee door het sollicitatieproces in vier stappen.

Onze doelstelling is om de afstand tussen de medewerker en de arbeidsmarkt te verkleinen.

Praktijkgericht cursusmateriaal

Elke deelnemer ontvangt een cursusboek met inhoud van de training en een notitieboek. Onze training gaat uit van vier stappen (voorbereiding, uitnodiging, het gesprek en opvolging). Aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden en oefeningen wordt de theorie omgezet in de praktijk. Bijvoorbeeld het oefenen van het aanmelden bij een receptie tot het sollicitatiegesprek.

Ervaren docenten met praktijkervaring

 Onze ervaren docenten delen hun rijke praktijkervaring tijdens de training. Dit betekent dat je niet alleen theoretische kennis opdoet, maar ook inzichten verkrijgt die direct toepasbaar zijn.

Oefenmogelijkheden in ons opleidingscentrum

Wij begrijpen dat oefenen cruciaal is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om in een veilige omgeving te oefenen in ons modern uitgeruste opleidingscentrum. We hebben de mogelijkheid om praktijkoefeningen in scène te zetten en met behulp van een eventuele videoverbinding mee te kunnen kijken.

Maatwerk voor uw situatie

Onze training is flexibel en wordt aangepast aan uw wensen en behoeften.

Eventueel kan de training ook op klantlocatie worden gegeven.

Eventueel aanpassingen aan taalniveau deelnemers en extra aandacht voor de Nederlandse taalvaardigheden 

We begrijpen dat taalniveaus variëren. Daarom bieden we de mogelijkheid tot aanpassing van het taalniveau, zodat de training voor iedereen toegankelijk is.

Meer informatie

Duur: 1 dagdeel (3 uur)

Waar: Trainingscentrum in Nuth of op klantlocatie

Prijs: €95,- exclusief btw per cursist

Liever een groep? Vraag naar de mogelijkheden.

Work for People

Aanmelden of vragen?

Interesse in onze sollicitatietraining of andere vragen? Neem dan contact met ons op via 06-36251354 of stuur een mail naar info@workforpeople.nl