Rosy Work for People

Rosy de Wilde

Intercedente & re-integratieconsulente

Mijn naam is Rosy de Wilde. Ik heb de studie Social Work afgerond en ben erna als sociaal werker in de zorg aan de slag gegaan. Deze waardevolle ervaring neem ik nu mee als intercedente en re-integratieconsulente.

Mijn kernwaarden zijn betrouwbaarheid en gelijkwaardigheid. Ik vind het belangrijk om in mijn werk naast de cliënt te gaan staan en een open communicatie is voor mij essentieel in dit proces.

Het is mijn missie om niet alleen professionele ondersteuning te bieden, maar ook een empathische houding aan te nemen tijdens jouw re-integratieproces. Met een afgeronde opleiding in Social Work en mijn ervaring in de zorg, beschik ik over de kennis en vaardigheden om jou te begeleiden op jouw unieke reis. Ieder mens is uniek en volgt op eigen tempo zijn eigen proces.

Manon Pieters Work for People

Manon Pieters

Re-integratieconsulente

Mijn naam is Manon Pieters. Na mijn rechtenstudie ben ik aan de slag gegaan op een advocatenkantoor en heb ik mij toegelegd op het arbeidsrecht. Tijdens mijn werk als arbeidsrechtadvocaat heb ik menig werkgever en werknemer geadviseerd over vraagstukken die met ziekte en arbeidsongeschiktheid te maken hadden. Na ruim 10 jaar dit werk gedaan te hebben, ben ik op enig moment helaas ziek uitgevallen. Tijdens mijn re-integratietraject ben ik zelf door een heel proces heen gegaan. Uit eigen ervaring weet ik dus hoe belangrijk het is om tijdens het re-integratieproces de juiste stappen te maken om weer terug te kunnen keren naar werk. Ondanks dat dit allesbehalve een makkelijk proces is geweest, heb ik hierdoor wel veel nieuwe inzichten opgedaan en voel ik mij nu sterker en zelfbewuster dan ooit. Uiteindelijk heb ik de advocatuur gedag gezegd en ben ik als re-integratieconsulente aan de slag gegaan. Het is ontzettend mooi en dankbaar werk om de kennis en ervaring die ik heb opgedaan nu te kunnen inzetten om andere mensen te helpen weer terug in hun eigen kracht te komen en weer terug te keren naar werk.

Ik weet zeker dat óók JIJ de (veer)kracht hebt om – daar waar nodig – bepaalde gedragspatronen om te buigen en je leven ten positieve te veranderen.

Bij mijn aanpak zijn vertrouwen en gelijkwaardigheid voor mij altijd mijn uitgangspunt. Ik communiceer open en eerlijk. Dat kan soms wat confronterend zijn, maar uiteraard altijd met de beste bedoelingen. O ja, en ik geloof heel erg in de kracht van positiviteit!

Mijn motto: je bent de baas over je eigen geluk!

In maart 2023 heeft Manon de basistraining Vertrouwenspersoon succesvol afgerond.

Veronique Janssen

Veronique Janssen

Administratief- en marketing medewerkster 

Mijn naam is Veronique Janssen. Na mijn studie Communicatie en Multimedia Design ben ik aan de slag gegaan als freelancer voor verschillende bedrijven en particulieren, waaronder Work for People. Als administratief- en marketing medewerkster ben ik verantwoordelijk voor o.a. administratie, verloning, social media en de website van Work for People.  Een heel breed takenpakket dus!

Daarnaast ben ik werkzaam als docente Nederlands bij een particuliere MBO-instelling en geef ik bijles in bijvoorbeeld het gebruik van zakelijk Nederlands.

Als alles op orde is en het administratieve proces verloopt goed dan geeft me dat een goed gevoel.

Uitzenden

Samen op zoek naar de perfecte match voor onze kandidaten, maar ook voor onze klanten. Daar doen we het voor! We hanteren een persoonlijke aanpak om zowel de kandidaat als onze klant te leren kennen. Work for People is al jaren actief in de uitzendbranche en heeft de beschikking over een eigen trainingscentrum  bij Veiligheidscentrum Limburg.

Re-integratie

Als je werk past bij je identiteit, waardes, talenten en behoeften is dat winst voor werknemer en werkgever. Onze bevlogen en enthousiaste coaches helpen de cliënt weer in hun kracht komen te staan zodat ze (weer) deel kunnen nemen aan de maatschappij en het arbeidsproces. Bij ons ervaren klanten en cliënten de voordelen van een compact bureau (korte lijnen, persoonlijk en proactief) met deskundigheid en ervaring. Wij werken met grote betrokkenheid, daadkracht en veel aandacht voor maatwerk, persoonlijk contact en individuele behoeften. Zo maken wij het verschil! 

250

Matches

Neem contact op

Industriestraat 6
6361 HD Nuth

T. 045-5248285

E. info@workforpeople.nl

Of verstuur uw vraag via het contactformulier