Lees hieronder de reviews over onze diensten.

Uitzenden

Servicemedewerker bij o.a. Koningsdag in Maastricht

Ik ervaar de samenwerking met Work for People als goed. Work for People is heel erg betrokken bij de medewerkers en staat ook altijd voor hen klaar. Ik heb al verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren, zoals bijvoorbeeld Koningsdag in Maastricht. Wanneer er iets aan de hand is of er is iets niet helemaal duidelijk staat het team van Work for People altijd voor je klaar. Ze zijn altijd via de mail, app en telefonisch bereikbaar en je krijgt een snelle reactie. Er wordt altijd goed rekening gehouden met eisen en wensen van de medewerkers.

Ik heb eigenlijk geen verbeterpunten voor Work for People. Ze hebben alles heel goed in orde. Als cijfer geef ik dan ook zeker een 9,5!

Oud-medewerkster, receptioniste

Ik heb de samenwerking met Work for People als zeer prettig ervaren. Ze hadden ook veel begrip. En als er iets geregeld moest worden gaat Work for People er meteen voor je achteraan. Work for People deed de uren registratie en contracten. Goed geregeld allemaal. Nooit problemen gehad.
De communicatie verliep goed. Zowel telefonisch als per email. Ze waren goed te bereiken. Had voornamelijk contact met Veronique. 🙂
De inschrijfprocedure ging vrij vlot. Ik geef Work for People een 9, fijn uitzendbureau.

Re-integratie

Opdrachtgever Robedo Cleaning BV, Spoor 2 traject kandidaat

We zijn van mening dat de inspanningen die gedaan zijn door Manon Pieters ten behoeve van het Spoor 2 traject van onze zieke werknemer uitstekend zijn geweest.

We zijn zeer tevreden over haar gestructureerde begeleiding en rapporten over onze werknemer en mocht er zich in de toekomst weer een verzuimgeval voordoen, dan zullen we zeker weer een beroep op Manon doen.

Spoor 2 traject kandidaat

Vandaag heb ik  mijn laatste  gesprek gehad met mijn Re- integratieconsulente Manon Pieters. Waarbij mijn spoor 2 traject vandaag is afgerond. Manon bedankt voor je prettige deskundige persoonlijkheid. Wat heb jij mij goed begeleid in alles, adviezen gegeven. Ik kon mezelf zijn bij jou, nam jou volledig in vertrouwen. En na elk gesprek gaf je mij weer een stukje zelfvertrouwen terug… We zaten/zitten in de corona tijd, dus dan maakte je altijd een grapje zou je nu het liefst even een schouderklopje willen geven. Jij werkt vanuit je hart, positieve mindset, en persoonlijke ervaringen, en dat maakt  dat ik me gehoord en begrepen voelde door jou! Nogmaals mijn grote dank Manon, had dit traject met geen betere Re-intergratieconsulente kunnen doorlopen. Je bent een Topper!!!!

Werkfit-kandidate

De samenwerking met Manon Pieters heb ik als fijn ervaren. De communicatie en de bereikbaarheid was goed. Tijdens het Werkfit-traject heb ik veel dingen geleerd. Bijvoorbeeld mijn doorzettingsvermogen verbeteren.

Werkfit-kandidate

De ervaring met het Werkfit-traject bij Manon Pieters is mij goed bevallen. Ik merk dat ik vooruitgang heb geboekt. Zo heb ik bijvoorbeeld geleerd om mijn grenzen beter te bewaken en aan te geven. Manon kwam op mij heel ervaren en empathisch over. Ze heeft mij altijd alles goed en begrijpelijk uitgelegd. Dat heb ik als heel prettig ervaren.

Spoor 2 traject kandidaat

Manon is zeer vakkundig en het contact met haar was altijd prettig en informeel. Ze werken naar wat mogelijk is en haalbaar voor jou is, zonder een oordeel te hebben. Ze zijn eerlijk en oprecht. Dat is heel belangrijk voor mij geweest, gezien de situatie waarin ik mij persoonlijk bevond. Dank je wel!