Opleidingsmogelijkheden

In samenwerking met onze partner Veiligheidscentrum Limburg bieden wij diverse veiligheidsopleidingen aan, zoals bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en VCA. Vraagt u vooral naar de mogelijkheden via info@workforpeople.nl of bel naar 045-5248285.

De volgende trainingen bieden wij in samenwerking met Veiligheidscentrum Limburg aan:

Brandveiligheidswacht

Een brandwacht bestrijdt kleine branden, ontruimt een gebouw en past in geval van nood EHBO toe. Brandpreventie is ook een onderdeel van de brandwacht.

BHV’er

De BHV’er brengt bij een noodgeval werknemers/klanten in veiligheid, verleent eerste hulp, kan reanimeren en eventueel een kleine brand bestrijden.

EHBO’er

De EHBO’er verleent eerste hulp bij ongevallen.

Mangatwacht

Een mangatwacht houdt toezicht bij een mangat of nauwe doorgang op medewerkers die werkzaamheden uitvoeren in een kleine ruimte met één ingang.

Evenementverkeersregelaars

Evenementenverkeersregelaars regelen het verkeer op het terrein van een evenement.

Beroepsverkeersregelaars

Een beroepsverkeersregelaar staat op de openbare weg en geeft instructies aan de weggebruikers.

Op zoek naar bovenstaande medewerkers?

Bent u op zoek naar bovenstaande medewerkers voor uw evenement of andere werkzaamheden? Vraagt u vooral naar de mogelijkheden via info@workforpeople.nl of bel naar 045-5248285.

Eerdere ervaringen

Ik ervaar de samenwerking met Work for People als goed. Work for People is heel erg betrokken bij de medewerkers en staat ook altijd voor hen klaar. Ik heb al verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren, zoals bijvoorbeeld Koningsdag in Maastricht.

Servicemedewerker bij o.a. Koningsdag Maastricht 2022

Lees hier meer reviews over onze dienstverlening.