In samenwerking met ons partnerbedrijf Veiligheidscentrum Limburg kunnen wij diverse opleidingen aanbieden. Wilt u solliciteren op een vacature maar beschikt u niet over de benodigde certificaten/diploma’s? Maakt u zich geen zorgen! Tijdens de sollicitatieprocedure kunnen wij de opleidingsmogelijkheden bespreken.

Brandveiligheidswacht

Een brandveiligheidswacht bestrijdt kleinschalige branden, kan een gebouw ontruimen en kan EHBO toepassen. Een brandveiligheidswacht is voornamelijk bezig met het controlen op brandpreventie

BHV’er

Een BHV’er brengt in gevallen van nood werknemers en klanten in veiligheid. Ook verleent de BHV’er hulp bij ongevallen. Tot slot moet de BHV’er bij een ongeval kunnen reanimeren. Brandbestrijding is ook een onderdeel van een BHV-cursus

EHBO’er

De belangrijkste taak van een EHBO’er is het verlenen van eerste hulp bij ongevallen in de organisatie waarbij je (spoedeisende) eerste hulp verleent tijdens afwachting van professionele hulpverleners zoals de ambulancezorgverlening.

Ik wil een opleiding volgen!

Mangatwacht

Een mangatwacht is een persoon die bij een mangat of nauwe doorgang toezicht houdt op mensen die werkzaamheden uitvoeren in een afgesloten ruimte met één uitgang.

Evenementverkeersregelaars

Een evenementsverkeersregelaar is een persoon dat bevoegd is om het verkeer op een evenement te regelen. De functie van de evenementverkeersregelaar is het ervoor zorgen dat het verkeer op een evenement ongehindert kan doorrijden.

Beroepsverkeersregelaars

Een beroepsverkeersregelaar werkt zelfstandig. De professional dus. Zij hebben de bevoegdheid om weggebruikers instructies op te dragen zoals juridisch vastgelegd in wetgeving.